Ρολά πλαστικά με πλαστικά φυλλαράκια

Κατασκευαστής: Κουφώματα Πεταλίδης

Κωδικός: PVC1

Με τεράστια τεχνογνωσία και εμπειρία πολλών ετών, εξειδικευόμαστε στην κατασκευή συστημάτων ρολών υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Έχοντας ως γνώμονα την ποιότητα αλλά και την καινοτομία, έχει αναδειχθεί ηγέτης στην ελληνική αγορά σε ό,τι αφορά τα ρολά και τα εξαρτήματά τους.

Έχοντας επενδύσει πολύ σε μελέτες για τη βελτιστοποίηση των προϊόντων της, σήμερα η εταιρεία παράγει καινοτόμα συστήματα ρολών, αναγνωρισμένα με διπλώματα ευρεσιτεχνίας από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

Τα συστήματα ρολών έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν κάθε ανάγκη ή επιθυμία σας. Είναι διαθέσιμα σε πολλούς χρωματισμούς, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στην αισθητική σας και στην αισθητική του κτιρίου σας.

Τα συστήματα ρολών απαρτίζονται από τα εξής εξαρτήματα: 1. Κουτιά (επικαθήμενα, εξωτερικά, thermo), 2. Φυλλαράκια ή στόρια, 3. Κανάλια ή Οδηγοί.

Τα συστήματα ρολών προσφέρουν –αναφορικά με την κίνηση των ρολών- τρεις επιλογές και εσείς αποφασίζετε ποια σας ταιριάζει, ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Κίνηση με ιμάντα : Κατά κύριο λόγο η κίνηση με ιμάντα χρησιμοποιείται για την κίνηση των ελαφριών ρολών αλουμινίου (πολυουρεθάνης και διέλασης), καθώς μπορεί να «σηκώσει» ρολά έως και 12 κιλά. Σε ιδιαίτερες περιπτώσεις ρολών αλουμινίου βαρέως τύπου μέχρι 18 κιλά, μπορεί να τοποθετηθεί και μηχανισμός μειωτήρα και να σηκώσει μέχρι 20 κιλά.
Κίνηση με μανιβέλα : Η κίνηση με μανιβέλα είναι ιδανική για ρολά έως και 30 κιλά. Την χρησιμοποιούμε όταν δεν θέλουμε ηλεκτρική κίνηση ή το ρολό είναι σχετικά βαρύ. Διατίθεται με αποσπώμενο ή σταθερό κοντάρι χειρισμού.
Κίνηση με ηλεκτρικό μοτέρ : Το ηλεκτρικό μοτέρ ενσύρματο ή ασύρματο χρησιμοποιείται για την κίνηση όλων των συστημάτων ρολών. Η κίνηση με ηλεκτρικό μοτέρ έχει τη δυνατότητα να σηκώσει ρολά από 8 έως και 215 κιλά. Χρησιμοποιεί μοτέρ Somfy, παγκοσμίως γνωστά για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους, ενώ παρέχει εγγύηση καλής λειτουργίας στον πελάτη έως και 5 έτη.